The Circular Kickstart (cohorte 2023) @ Captains of Industry

Mijn ambitie is groot!

Mijn ambitie is groot!

Ik wens met Maison Marie niet enkel duurzame producten te brengen, maar een volledig circulair interieurlabel.

Hiervoor schreef ik me in om deel te nemen aan het traject 'The Circular Kickstart' (cohorte 2023) en werd geselectioneerd!

(The circular Kickstart is het eerste acceleratortraject in Vlaanderen met een unieke focus op duurzaam & circulair ondernemen. De Circular Kickstart is het eerste programma van The Circular Hub. Onze ambitie is groot: The Circular hub wil de ondernemerswereld helpen om snel en succesvol te schakelen naar duurzame & circulaire business modellen. Waarom een focus op starters? Omdat we ervan overtuigd zijn dat starters de motor zijn van circulaire transitie. Het einddoel van de Circular Kickstart is dat elke starter duurzaam & circulair onderneemt).

Deelnemen aan dit traject is als startende ondernemer binnen duurzaamheid een aanraden! Niet enkel om een duidelijke visie te ontwikkelen en op een onderbouwde manier een circulair business model te maken, maar ook om hierin ondersteund te worden, alsook ondersteund te worden door andere startende ondernemers die met heel wat vragen zitten. 

 

 

 

Terug naar blog