Circulair ondernemen in Vlaanderen

Officieel een 'Doener in Vlaanderen'

🌟 Officieel een 'Doener in Vlaanderen'

Groot nieuws! Ik mag mezelf met trots een 'Doener in Vlaanderen' noemen. Onlangs werd ik benaderd door Vlaanderen Circulair en ze wilden graag een artikel schrijven over mijn duurzame producten. Uiteraard zei ik volmondig ja!

Ik ben officieel opgenomen als een 'Doener in Vlaanderen' op de website vlaanderen-circulair.be, een initiatief van de Vlaamse overheid (sinds oktober 2023). Dit platform brengt duurzame en circulaire ondernemers in Vlaanderen samen en ondersteunt hun inzet voor een betere, groenere toekomst.

Het is een eer om deel uit te maken van deze gemeenschap van changemakers, en ik ben vastbesloten om mijn toewijding aan duurzaamheid voort te zetten. Samen kunnen we echt een verschil maken!

Benieuwd naar het artikel? Je kunt het lezen op vlaanderen-circulair.be. Laten we blijven bouwen aan een duurzamere wereld, stap voor stap. πŸŒπŸ’š
Terug naar blog