Workshop tafeldecoratie

Tafeldecoratie - Leer hoe je je tafel aankleedt met Maison Marie

In de wereld van Maison Marie draait alles om stijl, duurzaamheid en originaliteit. Naast het creëren van prachtige producten voor tijdloze tafelaankleding, delen we graag onze passie en kennis met jullie. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we Maison Marie Workshops organiseren, waar je de kunst van unieke tafelaankleding kunt ontdekken en ervaren.

Wat kan je verwachten?

  1. Creatieve Inspiratie: Onze workshops bieden een creatieve omgeving waar je geïnspireerd wordt door onze unieke stoffen en materialen. Ontdek de nieuwste trends en leer hoe je ze kunt integreren in jouw eigen stijl.

  2. Hands-On Ervaring: We geloven in leren door te doen. Tijdens de workshops krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met onze materialen. Van het kiezen van stoffen tot het creëren van prachtige tafeldecoraties, je gaat naar huis met een uniek stuk dat je zelf hebt gemaakt.

  3. Expert Begeleiding: We staan klaar om je door elke stap van het creatieve proces te leiden. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we zorgen ervoor dat elke deelnemer nieuwe vaardigheden en inzichten opdoet.

  4. Duurzaamheid in de Praktijk: Leer hoe je duurzame keuzes kunt maken bij het aankleden van je tafel. Ontdek de schoonheid van hergebruikte materialen en hoe je een positieve impact kunt hebben op het milieu zonder concessies te doen aan stijl.

  5. Samen Genieten: Onze workshops zijn niet alleen een plek om te leren, maar ook om gelijkgestemde individuen te ontmoeten. Geniet van een gezellige sfeer en deel jouw passie voor creativiteit en duurzaamheid.

Wil je deelnemen aan een Maison Marie Workshop en jouw tafelaankleding naar een hoger niveau tillen? Houd onze sociale media en website in de gaten voor aankondigingen van aankomende workshops of boek een workshop op maat met een paar vrienden. Vanaf 4 personen komen we ter plaatse binnen de provincie Antwerpen & Oost-Vlaanderen.

(prijs 30€/pp inclusief materiaal en verplaatsing)

Samen kunnen we jouw tafel omtoveren tot een unieke creatie!

Ik wens te reserveren en neem contact op.

 

(📸 Sam Coppieters)

Terug naar blog